Connector

I forbindelse med implementering af VitaComm og DialogNet har vi gennem en årrække haft et tæt strategisk samarbejde med Connector.
Connector er et konsulenthus, der har specialiseret sig i organisatorisk implementering i den offentlige sektor. De er efter vores overbevisning de absolut skarpeste indenfor deres felt i Danmark. Vi er utroligt stolte over de resultater og den værdi vi sammen med Connector skaber i landets kommuner.

Bliv kontaktet af os

Connector arbejder for at skabe sammenhæng i den offentlige sektor.

​Det gælder bedre sammenhæng mellem ambition og retning (strategi), mellem intention og adfærd (forandring og implementering), mellem forretning, processer og struktur (organisationsudvikling), mellem fortid og fremtid (kulturudvikling) og mellem behov og kompetencer (ledelsesudvikling).

​Det gør de fordi, de er overbeviste om, at bedre sammenhæng frigør energi, øger arbejdsglæden, forbedrer effektiviteten og skaber bedre og mere bæredygtige resultater til gavn for samfund, borgere og kunder.

De er erfarne konsulenter, der selv har både ledet og levet i store organisationer. De kender praksis og sætter en dyd i at arbejde i sektorer, hvor de ved hvad det handler om. Uanset om du møder Connector som ledelsesrådgivere eller proceskonsulenter, vil du opleve dem som nysgerrige, nærværende og professionelle.

​De har omfattende viden om strategi, organisation, ledelse og mennesker. De er særdeles fagligt og metodisk bevidste, men også pragmatiske i forhold til hvilken tilgang, der passer bedst til den enkelte leder og organisation. Det er de, fordi kernen i deres konsulentarbejde er at hjælpe deres og Applikators kunder med at løse deres udfordringer – på kundernes egne præmisser.

I kan læse meget mere om Connector her.