Vikarbooking system

Effektiv administration

Benytter i vikarer, er der både tide og penge at spare for jer med Vikarbooking systemet. Vikarbooking systemet gør det let at udbyde vagter, byde ind på vagter samt tildele disse.

Som vagtplanlægger kan det at finde afløsere nemt tage halve og hele timer dagligt midt i en travl hverdag. Vikarbooking systemet sparer dig for tidsforbruget med at ringe til afløsre – og du får hurtigt lukket huller i vagtplanen. Potentielt kan du endda spare store ekstraudgifter til de bureauer, der ellers skal finde afløsere til dig.

Med vikarbooking systemet kan du let og hurtigt udbyde ledige vagter ved at lade systemet sende en besked til medarbejdere og vikarer, der selv kan byde ind på de ledige vagter, de har mulighed for at tage.

Hjælp til ferieplanlægning

Vikarbooking systemet afhjælper også udfordringen med at få vagtplanen til at gå op i forbindelse med ferier og kursusforløb.

Lad lade Vikarbooking systemet hjælpe dig med ferieplanlægningen ved at udbyde et større antal vagter frem i tiden og lade afløserne vælge fra listen. Du styrer selv fra sag til sag, om du vil udbyde vagter bredt eller defineret til en smallere målgruppe med særlige kompetencer.

Brugerstyret planlægning

Som planlægger kan du udbyde jeres behov for medarbejderressourcer og opleve, hvordan din planlægning pludselig er lettere end nogensinde før, når medarbejderne nu hjælper til med planlægningen.

Du bestemmer selv, hvilke kollegaer der skal have adgang til at udsende vagttilbud. Du kan også nemt tilføje flere personer til listen over dem, der får vagttilbudene tilsendt – uanset om de er fastansatte eller løst tilknyttede.

Bedre overblik

Udnyt ressourcerne på tværs af organisationen til glæde for både planlæggere og medarbejdere, hvis hverdag bliver lettere og mere overskuelig, da de får overblik over egne og åbne vagter.

Få vagterne hurtigt besat

Oplev hvordan dine vagter bliver hurtigt besat. Medarbejdere og vikarer får push beskeder / notifikationer, hvis der udbydes en vagt der matcher deres profil. På den måde kan du hurtigt komme i kontakt med dem, og de kan nemt melde tilbage på en vagt.

Vikarbooking systemet kan tilgås via web eller som app til Android og iOS

Dette sker via en web løsning eller via en app til Android og iOS. Vikarer får automatisk en besked via app’en, når der er en ledig vagt, hvorefter vikarerne kan byde ind på vagten, ligeledes via appen.