Videokonsultation

Videokonsultation skaber mulighed for behandling via videosamtaler på tablet, mobil eller PC. Videokonsultationer kan bruges som et led i en borgers behandling og det  kan erstatte nogle af de samtaler og aftaler, hvor borgeren ellers skulle møde fysisk op.

Bliv kontaktet af os

Videokonsultation mindsker afstande

Der kan være langt fra borger til behandlingssted. Undertiden kan aftaler mellem borger og sundhedsfagligt personale ikke overholdes pga. sparsomme busafgange eller flexture.
Videokonsultation mellem behandlingssted og borger foregår over en mobiltelefon, tablet eller PC i borgerens eget hjem, så borgeren slipper for at møde op til samtalen ved behandlingsstedet. Udover at spare tid og penge minimeres også antallet af tilfælde med fravær.

Videokonsultation og velfærdsteknologi

I Applikator udvikler vi velfærdsteknologiske støttesystemer til borger og medarbejder. Vores produkter effektivisere hverdagen for fagprofessionelle og hjælper borgeren med selvkontrol og egenmestring. VitaComm er en velfærdsteknologi der gør det muligt at nå den enkelte borger i eget hjem. Videokonsultationen med VitaComm gør en konsultation mulig og effektiv, trods den afstand, der er mellem borger og fagprofessionel. VitaComm virker på alle platforme og er brugervenlig og effektiv for brugeren i begge ender af løsningen. Læs mere om VitaComm her.

videokonsultation