Oiva Health Groups danske datterselskab, Applikator, er nu Oiva Health Danmark

  1. februar 2024

København, Danmark

 

 

Dagen i dag markerer en signifikant milepæl, idet Applikator officielt lancerer sin nye brand-identitet i Danmark. Transformationen er et resultat af den strategiske fusion med Oiva Health Oy i 2023, der indvarsler en ny æra med innovation og brugercentreret digital sundhedspleje.

 

Det ny brand, som tages i brug den 1. februar, introducerer ikke alene en ny visuel identitet men også lanceringen af en moderniseret hjemmeside og serviceydelser og et styrket engagement i kundesupport.

 

Den nye identitet reflekterer delte værdier og styrker i begge virksomheder og positionerer dem som en stærk spiller på det danske marked.

 

Friske brand-visualiseringer

 

Æstetisk introducerer det nye brand friske brand-visualiseringer på tværs af alle kontaktpunkter. Lige fra virksomhedens hjemmeside til officiel kommunikation indbefatter det moderniserede design virksomhedens engagement i fremskridt and kundecentrerede værdier.

 

Sømløs transition og fremtidigt samarbejde

 

“Oiva Health er et signifikant skridt fremad for os og vores kunder. Det nye brand er mere end en ændring i navn og visualiseringer; det står for en dedikeret indsats for at levere uovertruffen service og innovative løsninger,” Andreas Melson, Landeansvarlig – Danmark, Oiva Health.

 

På trods af ændringerne forsikrer Oiva Health sine kunder, at de vil opleve en sømløs transition. Virksomheden er fortsat dedikeret til at leverer service af høj standard, som Applikator var kendt for, nu med fornyet styrke og muligheder som resultat af fusionen.

 

Hele Oiva Health- teamet glæder sig til at starte denne vækst- og samarbejdsrejse med kunder, partnere og fællesskabet og hermed styrke indsatsen for at skabe en lys fremtid i Danmark.

Intet – jeres aftaler med os fortsætter uden ændringer i forhold til brugen af de applikationer, I anvender i dag. Har I brug for at kontakte os, er det også via de kanaler I kender til i dag.

Nej – der sker ingen ændringer i, hvordan vi passer på jeres data. Vi skal stadig efterleve kravene i GDPR, selvom vi er fusioneret med Oiva Health. Ansvaret for at holde jeres data sikker, ligger stadig hos os.

oivahealth.com/da/

Applikator.dk vil fremover omdirigere til oivahealth.com, hvor denne information vil være at finde.

oivahealth.com/da/

Applikator.dk vil fremover omdirigere til oivahealth.com, hvor denne information vil være at finde.

Oiva Health er en finsk softwaregruppe og den førende platform for Virtual Care i Norden med digitale velfærdsydelser inden for sundhed, omsorg og sygepleje.

Du kan læse mere på oivahealth.com/da/